De “White Vein” Kratom is algemeen bekend en gerespecteerd voor zijn "sta op en ga" kwaliteit en voor zijn unieke energetische effecten. Deze variëteit van Kratom wordt veel gebruikt door veel mensen die het als thee drinken, of vergelijkbaar met een kopje koffie hetgeen een boost van energie geeft. Tevens is het mild effectief en geven vele lange-termijn-gebruikers de voorkeur aan de witte Maeng Da (“White Vein”) versie als gevolg van de toegenomen alkaloïde.


Bovendien heeft “White Vein” Kratom volgens gebruikers en positief effect met betrekking tot slapeloosheid. Eerst merken ze een energie-boost, welke langzaan verdwijnt en overgaat in ontspanning. Het wordt gebruikt om overdag de energie en concentratie te verhogen maar laat de gebruiker tegen het einde van de dag ontspannen, met daarna een goede nachtrust. 

Ingrediënten:

 • Kratom
 • Vegetarische capsules

Disclaimer

De informatie op deze website informatie heeft als doel mensen informatie te geven. Niets op deze website kan worden opgevat en is niet bedoeld om te worden gebruikt voor medische diagnoses of behandeling. De gegeven informatie mag niet worden gebruikt in plaats van het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener.


Mocht u gezondheidszorg gerelateerde vragen hebben, raadpleeg uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener onmiddellijk. Ga altijd in overleg met met uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener alvorens een nieuwe behandeling, dieet, of fitness programma begint.


Negeer nooit een medisch advies of stel uw bezoek bij uw arts uit naar aanleiding van iets wat u op deze website heeft gelezen. De producten op deze site zijn geen plaatsvervanger voor uw medicijnen of behandeling, slecht voedselsupplementen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Kratom White Vein (gemoed) - 50 vegetarische capsules á 500mg.

Kratom "White Vein" ter verbetering van je gemoedstoestand. 50 vegetarische capsules (0.0) a 500mg.

  50 vegetarische capsules met ieder 500mg Kratom.


 • Merk: Cannaz
 • Artikel nr.: KRAT-10010
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • 13,50€

 • Excl. BTW: 12,39€

Gerelateerde producten

Kratom - 3 x 50 Capsules - White Vein - Red Thai - Super Green Thai

Kratom - 3 x 50 Capsules - White Vein - Red Thai - Super Green Thai

Kratom Combi Pack. 3 x 50 vegetarische capsules a 500mg...

41,65€ Excl. BTW: 38,21€

Kratom White Vein (gemoed)   - 25 gr. poeder

Kratom White Vein (gemoed) - 25 gr. poeder

Kratom "White Vein" ter verbetering van je gemoedstoestand...

11,50€ Excl. BTW: 10,55€

Tags: Kratom Capsules - White Vein, Kratom, Capsules, White Vein