Drie soorten Kratom - Red Thai - Super Green Thai - White Vein

Rode Ader Kratom “Red Vein Thai”

In het algemeen, zullen de effecten van de “Red Vein thai” Kratom zich meer richten rond pijnstillende en ontspanning effecten. Deze effecten zijn de meest gewilde effecten voor de meeste gebruikers Kratom.  “Red Vein Thai” Kratom wordt ook gebruikt bij het verlichten van het gebruik van opiaten en ontwenningsverschijnselen. 

Witte Ader Kratom “White Vein”

De “White Vein” Kratom is algemeen bekend en gerespecteerd voor zijn "sta op en ga" kwaliteit en voor zijn unieke energetische effecten. Deze variëteit van Kratom wordt veel gebruikt door veel mensen die het als thee te drinken, of vergelijkbaar met een kopje koffie hetgeen een boost van energie geeft. Tevens is het mild effectief en geven vele lange-termijn-gebruikers de voorkeur aan de witte Maeng Da (“White Vein”) versie als gevolg van de toegenomen alkaloïde.

Groene Ader Kratom “Super Green Vein”

“Super Green Vein” Kratom is de meest onderschatte van alle Kratom soorten. De effecten houden midden tussen de “Red Vein Thai” en de “White Vein”. In Thailand en Indonesië, wordt de “Super Green Vein” Kratom beschouwd als de meest potente, stimulerende en pijnstillende effecten tegelijk.

Ingrediënten:

  • Kratom

Disclaimer

De informatie op deze website informatie heeft als doel mensen informatie te geven. Niets op deze website kan worden opgevat en is niet bedoeld om te worden gebruikt voor medische diagnoses of behandeling. De gegeven informatie mag niet worden gebruikt in plaats van het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener.


Mocht u gezondheidszorg gerelateerde vragen hebben, raadpleeg uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener onmiddellijk. Ga altijd in overleg met met uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener alvorens een nieuwe behandeling, dieet, of fitness programma begint.


Negeer nooit een medisch advies of stel uw bezoek bij uw arts uit naar aanleiding van iets wat u op deze website heeft gelezen. De producten op deze site zijn geen plaatsvervanger voor uw medicijnen of behandeling, slecht voedselsupplementen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Kratom - 3 x 25 gr. Poeder - White Vein - Red Thai - Super Green Thai

Kratom Combi Pack. 3 x 25 gr. Kratom Poeder.
  • Merk: Cannaz
  • Artikel nr.: KRAT-10032
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 35,48€

  • Excl. BTW: 32,55€

Gerelateerde producten

Kratom Super Green Thai (energie) - 25 gr, Poeder

Kratom Super Green Thai (energie) - 25 gr, Poeder

Kratom "Super Green Thai" voor meer energie. 25 gram in poedervorm..

11,50€ Excl. BTW: 10,55€

Kratom White Vein (gemoed)      - 25 gr. poeder

Kratom White Vein (gemoed) - 25 gr. poeder

Kratom "White Vein" ter verbetering van je gemoedstoestand...

11,50€ Excl. BTW: 10,55€

Tags: Kratom - 3 x 50 capsules - White Vein - Red Thai - Super Green Thai