Hulu Kapuas Kratom is een perfecte mix van alle belangrijke alkaloïden die nodig zijn om het lichaam tegelijkertijd fris, alert en relaxed te houden. Mensen die vaak betrokken zijn bij fysiek werk of mensen die zich vaak moe voelen, kunnen het handig gebruiken om hun leven gemakkelijker te maken.

Het verlicht de stemming en maakt het denkproces makkeijker en duidelijker. Met de beschikbaarheid van White Hulu Kapuas hoef je je niet te beperken tot de natuurlijke producten van Moeder Natuur. Neem witte Hulu Kapuas Kratom om je leven gemakkelijker en vrolijker te maken.

Ingrediënten:

  • Kratom
  • Vegetarische capsules

Disclaimer

De informatie op deze website informatie heeft als doel mensen informatie te geven. Niets op deze website kan worden opgevat en is niet bedoeld om te worden gebruikt voor medische diagnoses of behandeling. De gegeven informatie mag niet worden gebruikt in plaats van het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener.


Mocht u gezondheidszorg gerelateerde vragen hebben, raadpleeg uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener onmiddellijk. Ga altijd in overleg met met uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener alvorens een nieuwe behandeling, dieet, of fitness programma begint.


Negeer nooit een medisch advies of stel uw bezoek bij uw arts uit naar aanleiding van iets wat u op deze website heeft gelezen. De producten op deze site zijn geen plaatsvervanger voor uw medicijnen of behandeling, slecht voedselsupplementen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Kratom - Hulu Kapuas - 50 vegetarische capsules á 500mg.

Hulu Kapuas Kratom is een perfecte mix van alle belangrijke alkaloïden die nodig zijn om het lichaam tegelijkertijd fris, ale
  • Merk: Cannaz
  • Artikel nr.: KRAT-10076
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 14,50€

  • Excl. BTW: 13,30€

  • 3 of meer 0,00€
  • 5 of meer 0,00€

Gerelateerde producten

Kratom Super Green Thai (energie) - 50 vegetarische capsules á 500mg.

Kratom Super Green Thai (energie) - 50 vegetarische capsules á 500mg.

Kratom "Super Green Thai" voor meer energie. 50 vegetarische capsules (0.0) a 500mg...

13,50€ Excl. BTW: 12,39€

Kratom - 3 x 50 Capsules - White Vein - Red Thai - Super Green Thai

Kratom - 3 x 50 Capsules - White Vein - Red Thai - Super Green Thai

Kratom Combi Pack. 3 x 50 vegetarische capsules a 500mg...

41,65€ Excl. BTW: 38,21€

Tags: Kratom Capsules - Hulu Kapuas